Ademcirkel

Samen ademen is samen creëren, verbinden en helen

❍ Duur: 2,5 uur
❍ Groepen van maximaal 15 personen
❍ Wordt een onderdeel van onze Telegram community en ontvang gratis adem goodies, tips en inspiratie

Voeg mij toe aan de telegram app!

Welkom bij onze ademcirkels

Een introductie in het ademwerk, of een moment van selfcare in de waan van het leven

Je bent super welkom in een van onze ademcirkels.
Een ademcirkel is een ademsessie in een groep waarbij we je meenemen in een reis door jezelf door middel van verschillende ademtechnieken.
Er is een combinatie van regulerende, activerende en ontspannende ademhalingsoefeningen. We gebruiken niet 1 methode, we zijn onderlegd in de meest brede vorm van ademcoaching en werken intuïtief. Hierdoor ontstaat er een veilige sfeer met ademoefeningen die aansluiten bij wat er nodig is. Omarm de verdieping in jezelf en ervaar dat je altijd in controle bent van de spanning en ontspanning in je lichaam.
Doordat je in een groep van maximaal 15 deelnemers bent, ontstaat er een groepsenergie. Dit kan het makkelijker maken om een setting te creëren om in die energie mee te gaan.

Hoger bewustzijn & in open contact met je lichaam

Na de ademcirkel ga je naar huis met een hoger bewustzijn, in open contact met lichaam en geest. Ook leer je ademhalingsoefeningen uitvoeren.

Wij werken intuïtief en passen ons aan op wat jij nodig hebt, wij improviseren vanuit de energie in het moment.

 

Bodywork

Éen van de elementen die onze ademcirkel uniek maakt is het lichaamswerk wat we doen. Wij vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring van het lichaam te benutten en kunnen daarom (mits er consent is) werken op jouw lichaam. Dit doen wij in de vorm van massage technieken, ter bevordering van energie doorstroom en het verdiepen van de ademhaling.

Contra indicaties

Deze kunnen verschillen per persoon.
Omdat we veel inademen en gecontroleerde stress aanbrengen in het lichaam is het sowieso niet aan te bevelen bij zwangerschap.
Ook bij epilepsie of acuut trauma met actieve dissociatie en herbelevingen is het niet verstandig mee te doen.
Als je gevoelig bent voor een psychose, midden in een burnout zit of last heb van paniekaanvallen kan je vaak beter een 1 op 1 sessie doen, dan in een groep. Overleg even met ons.

Het gaat voornamelijk om de mate waarin je jezelf kan reguleren, omdat we het lichaam naar een diepere staat brengen en je daar van alles tegen kan komen aan emoties, spanningen, herinneringen etc. Dat maakt het belangrijk in een groep dat je je dat aan kan, en jezelf kan helpen je veilig genoeg te voelen en te ontspannen.

Wij zijn altijd met voldoende mensen om even 1 op 1 te kunnen ondersteunen, dat doen we ook altijd tijdens de sessies, maar een bepaalde mate van zelfregulatie is van belang.

Gebruik je medicatie en heb je een psychiatrische diagnose en twijfel je of dit van invloed kan zijn op de ademsessie? Neem gerust even contact met ons op!

Praktisch

Data events
https://hipsy.nl/shop/breathworkutrecht
Tijd
Vanaf 19.15 inloop. Start om 19.30. Eind 21.30 met uitloop tot 22.00
Prijs
€39,- Koop hier je tickets: https://hipsy.nl/breathworkutrecht
Locatie
Het BinnensteBuiten schuur 1, voordorpsedijk 43a 3737BM Groenekan
Kleding
Trek laagjes aan en neem warme kleding mee, neem een ooglapje of slaapmasker mee, als je het fijn vind kan je je eigen kleedje meenemen

Meld je aan voor een ademcirkel!

Wij delen de nieuwe data maandelijks in onze Telegram groep, stuur een berichtje als je daar aan toegevoegd wil worden. Wil je dat liever niet, maar toch aanmelden voor een ademcirkel? Stuur even een berichtje dan delen we de data!

Ontdek ook

Alles over ademwerk

Breathwork

Leer meer over breathwork
Individueel

1 op 1 ademcoaching

Meer over 1-op-1 coaching
1 of meerdaagse

Retreats

Meer over de retreats