1 op 1 ademcoaching: wat JOUW lichaam en geest nodig heeft

❍ 1 op 1 Breakthrough Traject; verander je adem, verander je leven
❍ Ademreis
❍ Microdosing; een consult of traject
❍ 1 op 1 Truffel ceremonie
❍ Psychedelica coaching; voorbereiding & integratie

Boek een telefonische kennismaking

Over de 1-op-1 ademwerk sessies

Op zoek naar wat JOUW lichaam en geest nodig heeft. Ik verkoop je geen protocol of 1 specifieke methode. Ik leer jou ademhalen vanuit de bron, zodat jij weet wat jij nodig hebt op welk moment. Geen quick fixes, maar een duurzame verandering in je leven.

Zo kan ik jou helpen bij verschillende problemen:

  • Vaste patronen waar je vanaf wilt
  • Chronische hyperventilatie
  • Astma
  • Stress
  • Paniek
  • Psychische blokkades/ problemen
  • Lichamelijke klachten
  • Trauma
  • En nog vele andere klachten.

Adem is de directe weg in het beïnvloeden van jouw zenuwstelsel. Dit betekend dat ademhaling de meest directe oplossing is voor een breed scala aan problemen.

Hoe werkt het?

Met een telefonische intake gaan we op zoek naar jouw wensen. Wil je werken aan een probleem of heb je andere wensen? Zoals meer verbinding met je lichaam, connectie met je essentie, verdieping of een open intentie. 

Ik stem af op wat jij nodig hebt, en daar pas ik me aan. Daarnaast vind ik het heerlijk om alles te zien als een laboratorium. We zoeken naar wat voor jou werkt en doen daar meer van. 

❍ 1 op 1 Breakthrough Traject; verander je adem, verander je leven
❍ Ademreis
❍ Microdosing; een consult of traject
❍ 1 op 1 Truffel ceremonie
❍ Psychedelica coaching; voorbereiding & integratie

Adem assessment

In 2 uur naar huis met een compleet beeld van jouw adempatronen, inzicht in hoe je dit kan veranderen.
Een volledig onderzoek naar jouw adem systeem. Ik laat je zien hoe ademhaling werkt, hoe dit effect heeft op jouw zenuwstelsel en wat jij kan doen met kleine hacks om direct invloed te hebben op jouw staat van zijn!

Wat gaan we doen:

 • We meten jouw ademhaling
 • We doen een onderzoekje naar je ademhaling door een oefenlab
 • Ik masseer en onderzoek jouw ademhaling en jouw lichaam
 • We bespreken de directe feedback van jouw lichaam

Na de sessie heb je ervaren hoe ademhaling jouw leven, jouw energie en kracht kan beïnvloeden. Je gaat naar huis met jouw zenuwstelsel in kaart en een gepersonaliseerd ademprotocol waar je mee aan de slag kan. Na de sessie kan je ervoor kiezen om een traject aan te gaan. Bij een traject van 10 keer doorbreek jij adempatronen en leer jij bewust omgaan met je adem om altijd controle te hebben over jouw systeem. We gaan diepere ademsessies aan, werken met opgeslagen spanning en trauma en tracken jouw ademgewoontes om deze duurzaam te veranderen in jouw leven en een nieuwe krachtige versie van jezelf te activeren.

Prijs per losse sessie: €197,- excl. BTW
Een Breakthrough Traject is 6 sessies en kost €1030 excl. BTW, 1247 incl. BTW

Breakthrough Journey

Een diepe ademsessie in de vorm van een reis door jezelf. We bespreken de theorie over hoe adem werkt en wat verschillende soorten ademhaling doen met jouw systeem zodat je weet hoe je controle kan hebben over je adem, en jezelf kan navigeren door de ervaring van het diepe ademwerk.
Vervolgens ontvang je een healing massage en begeleid ik jou met je adem in een diepere staat waarin je een reis door jezelf maakt, spanning kan ontladen en kan vinden wat er van binnen in jou leeft en gezien mag worden.

Er kan in deze sessies veel naar boven komen, dit wordt in een veilige setting en op een professionele manier opgevangen en eventueel besproken. Dit is een setting waarin je oude patronen en situaties kan doorleven en helen.

Het is mogelijk om een traject aan te gaan van deze sessies, en ook mogelijk om deze te combineren met het adem assessment om je een volledig beeld te geven van ademhaling, hoe bewust ademen je leven kan veranderen en na een aantal sessies je volledig in je kracht kan komen te staan.

Vragen? Klik hier voor een verkennend gesprek

Prijs per losse sessie: €197,- excl btw
Breakthrough traject: €1030 excl btw, 1247 incl btw

Neem contact op voor een 1 op 1 sessie

Stuur me een mailtje je gegevens en je wensen, dan kunnen we een telefonische kennismaking plannen om samen te ontdekken wat het beste bij je past.

Ontdek ook

Alles over ademwerk

Breathwork

Leer meer over breathwork
Samen ademen

Ademcirkels

Meer over ademcirkels
1 of meerdaagse

Retreats

Meer over de retreats