Ademen is leven. Change your breath, change your life!

❍ In connectie met jouw essentie
❍ Minder stress, meer ontspanning
❍ Gefocust en bewust
❍ In contact met jouw hogere zelf
❍ Heel jezelf en leer met simpele hacks je leven te veranderen
❍ Een betere atleet

Boek een telefonische kennismaking

Het bouwen aan je leven zonder aandacht te hebben voor je mentale gezondheid, is als het bouwen van een huis zonder fundering

Céline Kersten

Ademcoaching maakt jou:

01. Gefocust en bewust

Aandacht is een van de belangrijkste dingen die je te geven hebt. In deze wereld waarin je continu getriggerd wordt door externe prikkels is het lastig om bewust te kiezen waar jij aandacht aan wilt geven. En is het makkelijk om een energielek te creëren door ongemerkt aandacht te verliezen aan de dingen die dit van je vragen.

Weten hoe jij door ademhaling jouw aandacht bewaart voor de dingen die jij belangrijk vindt is controle pakken over je leven, pure zelfmanagement en regulatie. Een gegarandeerde succesformule om in je kracht te gaan staan.

02. Ontspannen & ontstresst

Stress is van oorsprong een belangrijk overlevingsmechanisme. Jammer genoeg is langdurige stress een standaard geworden en de aanleiding voor de hoge aantallen fysieke en mentale gezondheidsproblemen. Vroege signalen worden vaak niet (h)erkend en de problemen die volgen worden vaak te lang in stand gehouden.

Ik begeleid jou in het leren reguleren van je stressniveaus, en leer jou hoe je zelf controle kan nemen over jouw zenuwstelsel.

03. Een betere atleet

Sportprestaties gaan samen met een goede ademhaling. De zuurstof die je inademt heeft direct te maken met je energie- en uithoudingsvermogen.

Het verbeteren van je ademhalingsmechanismen, optimaliseren van je zuurstofverbruik en het trainen van ademhaling in combinatie met inspanning geven in een korte tijd een boost aan je sportprestaties.

Boek nu een telefonische kennismaking

Een gratis consult met verheldering, inspiratie, transparant advies en aanbod op maat.

Mijn aanbod

Samen ademen

Ademcirkels

Over de ademcirkels
Individueel

1 op 1 ademcoaching

Meer over 1-op-1 coaching
1 of meerdaagse

Retreats

Meer over de retreats