Over mij: Céline Kersten

❍ Geestelijke Gezondheids Coach (GGZ Agoog)
❍ Breathworker / Ademcoach
❍ Biohacker
❍ Therapeut met hulphond Eve

Neem contact op

Mijn missie is om jou te helpen het beste uit jezelf en jou leven te halen. Jou te begeleiden naar je maximale capaciteit en potentie. Jij mag volledig in je kracht gaan staan en alle niet helpende gedachten, emoties en verhalen loslaten die je daarin tegenhouden.

Céline Kersten

Blijvende verandering. Geen quick fixes.

Mijn verhaal gaat over een meisje dat een fijne opvoeding heeft gehad, een lastige pubertijd en meerdere levens heeft geleid voordat ze gekomen is waar ze nu is. Maar wie niet?

Ik ben door fases gegaan van depressie, somberheid, boosheid, weinig zelfwaarde, angsten en paniek, misbruik van middelen, en destructieve relaties.
Ik heb in elke fase veel geleerd over mezelf en steeds meer leren reflecteren op het leven.

Door de diepe dalen heb ik een keuze gemaakt; om discomfort en schaduwwerk te zien als een diepte investering in mezelf. En dit was de beste keuze die ik ooit kon maken.

Succesvoller en gelukkiger dan ooit tevoren.

Mijn achtergrond.

Als maatschappelijk werker heb ik 10 jaar in de Geestelijke Gezondheid gewerkt. Ik ben gestart in de forensische psychiatrie en later met ernstige psychiatrische aandoeningen met de specialisatie eetstoornissen. In dit werk ben ik meerdere malen vastgelopen. Afgevlakt van de harde realiteit in deze wereld en onbewust van mijn eigen grenzen.

Échte selfcare is ongemak, buiten de comfortzone gaan.

Céline Kersten

Ik begon met werken aan mijn ontwikkeling, in plaats van mijn kennis. Ik werd Topdog therapeut, en ging mensen trainen met mijn psychosociaal hulphond Eve.

Sinds 2 jaar maak ik me hard voor een meer ervaringsgerichte aanpak in de GGZ. Ik ben een locatie gestart in een groene omgeving: Het BinnensteBuiten. Een plek waar je komt om te voelen, ervaren en doen in plaats van praten.

Ik ben geregistreerd als GGZ agoog via Registerplein, een gecertificeerd topdogtrainer via Mens & Hond Consultancy en Eve is een gecertificeerd psychosociaal hulphond.
Sinds een jaar werk ik als ademtherapeut, eerst opgeleid in de transformational breath. Daarna opgeleid door Kasper van der Meulen, the breathwork biohacker.

Wat wordt jouw verhaal? Welke verhalen hou je vast en welke verhalen ben je klaar voor om afstand van te doen?

Boek nu een telefonische kennismaking

Een gratis consult met verheldering, inspiratie, transparant advies afgestemd op jouw leven

Mijn aanbod

Ademcirkels

Ademcirkels

Over de ademcirkels
Individueel

1 op 1 ademcoaching

Meer over 1-op-1 coaching
1 of meerdaagse

Retreats

Meer over de retreats